ACTIVITATS ORGANITZADES PER L’AFA

Tallers i xerrades per pares

Xerrades i tallers organitzades per l’AFA de diferents temes.

Club de lectura

El Club de Lectura Montagut el formen un grup de persones que llegeixen al mateix temps un llibre i participen en trobades per comentar-lo i intercanviar impressions i opinions.

Com m’hi puc apuntar?

Els pares i mares que estiguin interessats, agrairíem que ens ho comuniquessin mitjançant el formulari de Contactar, amb les vostres dades (Nom, adreça de correu electrònic i telèfon) el més aviat possible. Ens posarem en contacte amb vosaltres per preparar la primera trobada on explicarem el funcionament del Club de Lectura i presentarem la llista de llibres per triar una primera lectura.
Animeu-vos!!!

Activitats esportives

Un any més, l’AFA organitza activitats per a mares i pares on tots hi esteu convidats/des.

Futbol pares

Els pares juguen a futbol tots els dimarts durant el curs escolar a les 21.00h, al camp de sorra de l’Escola Montagut.
A final de curs s’organitza un sopar a les pròpies instal·lacions de l’Escola on hi estan convidades les famílies que durant el curs escolar han participat en aquesta activitat esportiva.
Per a més informació feu servir el formulari de contacte.

Pilates/ioga

Els pares i mares es troben cada dilluns per dur a terme sessions de pilates i ioga a les instal·lacions de l’Escola Montagut.
Els horaris són els dilluns de 20 a 21h.
Per a més informació feu servir el formulari de contacte.

Espectacles i festes de l’esport

Festival de dansa

El festival de dansa és un acte que es celebra a final de curs, que organitza íntegrament l’AFA de l’Escola Montagut i que reuneix a l’escenari de El Casal a tots els cursos que durant l’any han participat en la extraescolar de dansa.
En aquest festival s’hi mostren diferents coreografies que l’alumnat ha assajat durant el curs. També s’hi pot apreciar la feina feta a l’apartat de vestuari i maquillatge, i els forts llaços que es creen, a pesar de la diferència d’edat, entre totes les participans en aquest espectacle.

Festa esportiva

La festa esportiva és un esdeveniment que any rere any organitza l’AFA Escola Montagut en el qual tots els vostres fills/es participen i vosaltres, els pares i les mares, també hi esteu convidats, ja sigui jugant o animant els vostres fills/es. Ja sabeu com és d’important per a ells veure com participeu en activitats de l’escola.
Se celebra al finalitzar el curs, dissabte al matí, i s’hi programen tot d’activitats i esports en els quals poden participar tota la família.
Hi ha servei de bar on es serveixen entrepans i begudes refrescants per fer més amena l’espera entre activitat i activitat, i també es contracta un servei d’ambulància que és per no fer-se servir però que per si un cas és menester, es té a mà.

Sopar fi de curs

Aquesta és una trobada que es duu a terme el mateix dissabte que es celebra la festa esportiva, i que reuneix al pati de l’escola a partir de les 21h a totes les famílies que desitgin apuntar-s’hi.
Els alumnes de P3, P4 i P5 disposen de sopar específic per a ells a les aules de parvulari, amb monitors que en tenen cura i grup d’animació que els fa ballar fins que el sopar de pares i mares s’ha acabat.
Així mateix, us recordem que el comportament i actuació de l’alumnat, que hauran de venir indispensablement acompanyats d’un adult, és responsabilitat de les famílies i que gràcies a la col•laboració de tots esperem sempre que gaudiu de la vetllada.

Darreres notícies

D’AMPA Montagut a AFA Montagut

D’AMPA Montagut a AFA Montagut

En l'última Assemblea General Extraordinària del passat 21 de maig de 2024 es va aprovar un canvi significatiu: a partir d'ara, passem a denominar-nos Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Montagut, o en la seva forma abreviada AFA Montagut. Aquest canvi no és...

Sortida de P5 al bosc encantat de poblet

Sortida de P5 al bosc encantat de poblet

Durant aquest curs escolar, les famílies de P5 han visitat el Bosc Encantat de Poblet on els nens havien de trobar uns bolets dibuixats als arbres que presentaven diferents efectes visuals, situats en una ruta enmig del bosc que s’havia de seguir bolet a bolet. Abans...

Esquiada 2018 de P5A i P5B

Les famílies de P5A i P5B van participar en un stage de 2 dies a la Masella durant el mes de març realitzant classes d’esquí amb monitors durant 3h el dissabte i 4h el diumenge, allotjant-se a l’hotel “Campus Cerdanya” de Puigcerdà i compartint els àpats plegats. Tots...

Resultats de bàsquet març / abril

Resultats de bàsquet març / abril

Lliga Benjamins: 10-3-18 A.E. l´Esquitx “B” – Escola Montagut 6-10 24-3-18 Mas i Parera – Escola Montagut 4-12 7-4-18 Escola Montagut – EEM Sant martí 6-10 Lliga Preinfantils: 17-3-18 AE Minguella – Sec Montagut 73-39 7-4-18 Sec Montagut – Jesuites Casp 72-...

Primera novel·la de Sílvia Rodríguez Mondéjar

Primera novel·la de Sílvia Rodríguez Mondéjar

Us volem informar que la mare del Gerard de la promoció Monjuic de l’Escola Montagut, Silvia Rodríguez Mondéjar, també col·laboradora de El 3 de vuit, ha publicat la seva primera novel·la romàntica “El secreto del jilguero” en versió digital que ja es pot adquirir a...

Escacs Jespe 2018

Escacs Jespe 2018

Els dies 17, 24 de Febrer i 3 de Març es va celebrar en campionat d´escacs dels Jespe 2018 a l´Escola Pau Boada de Vilafanca, amb una molt bona participació

Tercera fase de gimnàstica rítmica individual 18 de febrer

Aquest diumenge 18 de febrer  es va celebrar la tercera Fase de gimnàstica rí­tmica individual! Felicitem a totes les gimnastes de l'Escola Montagut, pel seu gran paper i en especial a l'€™Abril Bosch pel seu primer lloc i a Irene Coll pel seu tercer lloc en la...

0
El meu cistell