Comencem les extraescolars d’aquest curs amb novetats! Posem en marxa Dinantia, un nou canal de comunicació d’extraescolars amb les families.

A l’AMPA de l’escola Montagut apostem per les noves tecnologies i és per aquest motiu que posem a disposició de les families Dinantia, una aplicació web i mòbil que ens permetrà millorar la comunicació. Es tracta d’una nova eina senzilla i ràpida. Rebreu al vostre dispositiu notificacions oficials de les extraescolars, informació directa i immediata del monitor del vostre fill/a, recordatoris importants, circulars, assistències, notícies, calendaris d’activitats, etc.

Totes les comunicacions les rebreu per correu electrònic, i els pares/mares que vulguin podran descarregar l’APP on trobaran tota aquesta informació.

Descarrega’t l’app

Només has d’indicar el correu electrònic amb el qual vau donar d’alta el vostre fill/a a l’extraescolar a la web de l’AMPA i seguir les instruccions.

Un cop donats d’alta, rebreu automàticament en el vostre dispositiu els missatges enviats des de les extraescolars que fan els vostres fills/filles.

I si no em descarrego l’app?

Tranquils! Registreu-vos igualment i rebreu totes les comunicacions al correu electrònic indicat.

0
El meu cistell