Contacta amb l'AFA de l'Escola Montagut

on som

Amàlia Soler, 169,08720, Vilafranca del Penedès

Telèfon i email

Horaris d'atenció

De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00

Envia’ns un missatge

  • Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
FAQ

Preguntes Freqüents

Desfés els teus dubtes. Si no trobes resposta a la teva pregunta, fes servir el formulari de contacte i et respondrem el més aviat possible.

Què he de fer per ser membre de l'AFA?
És molt senzill. Per formar-ne part només cal fer front a la quota anual establerta per l’Assemblea Ordinària de l’AFA. La quota és única i per família amb independència de quants alumnes/as estiguin matriculats al centre. Encara no n’ets? Paga la quota a través de la botiga online.
Per a què serveix formar part de l’AFA?
Serveix per a gaudir dels serveis que ofereix als seus associats/ades. Entre aquests serveis destaquen: les extraescolars organitzades des de l’AFA, poder comprar a l’AFA els llibres de text (com a col·lectiu comprem els llibres pels fills/es dels nostres associats/ades amb descomptes de grup i us els facturem posteriorment des de l’AFA) , participar en les festes de final de curs organitzades per la Junta per als nostres associats/ades, participar en tallers i xerrades formatives, poder gaudir de la tarja de l’AFA que dona accés a descomptes en comerços…
És obligatori ser de l’AFA?
No, la filiació és de caràcter voluntari. La no pertinença a l’AFA suposa la renúncia als serveis que ofereix l’AFA per als seus associats/ades.
Com puc apuntar el meu fill/a a les extraescolars?
Com puc contactar amb l’AFA?
Per a poder donar un servei àgil vam crear la figura del delegat/ada per a cadascun dels grups i nivells escolars. Cada classe té un delegat/ada que recull les inquietuds del grup i les fa arribar directament a la Junta de l’AFA per a la seva resposta. També disposeu de l’apartat CONTACTAR a la part superior d’aquesta web, mitjançant el qual podeu enviar-nos un missatge genèric o destinat a una comissió en concret.
Deduccions fiscals

No es poden considerar les aportacions que realitzen les famílies a l’escola com a donatius que donen dret a deducció en l’Impost sobre la renda de les persones físiques. Es considera que les aportacions fetes són contraprestacions per serveis rebuts i no pas donatius.

Com puc canviar la targeta de crèdit

S’ha d’entrar al apartat del meu comtpe i clicar a subscripcions a extraescolar, allà li permet fer el canvi de targeta.

Com puc fer el pagament si el dia 1 no s'ha pogut pagar

S’ha d’entrar al apartat del meu comtpe i clicar a subscripcions a extraescolar, clicar a veure en l’extraescolar que indica en espera, i es podrà fer el pagament.

Com donar de baixa un extraescolar

S’ha d’entrar al apartat del meu comtpe i clicar a subscripcions a extraescolar, allà es poden gestionar les subscripcions.

0
El meu cistell